​Profil

HJ DIAMANTSKÆRING A/S er en mindre virksomhed, der i 15 år har tilbudt slibning, skæring og boring i beton i højeste kvalitet.

Alle typer opgaver

​Vi dækker hele landet og varetager alle typer opgaver inden for feltet. Intet arbejde er for krævende eller for simpelt for os, og vi har erfaringen og ekspertisen og ikke mindst det helt rette udstyr til at løse enhver opgave til vores kunders store tilfredshed. Vi har dygtige samarbejdspartnere, der gør, at vi altid finder en løsning – uanset omfanget af opgaven.

​Vi tilbyder en totalpakke​

​Diamantskæring og -boring er et arbejde, der støver og sviner meget, men når du lader HJ DIAMANTSKÆRING A/S stå for arbejdet, er du garanteret en totalpakke, hvor vi står for såvel den indledende rådgivning som for den efterfølgende oprydning og rengøring.​ Vi udfører enhver opgave med største sans for kvalitet, grundighed og vores kunders tilfredshed, hvorfor du altid er garanteret et holdbart og kvalitetssikkert resultat.​

Kontakt HJ DIAMANTSKÆRING A/S på telefon 23 43 65 16, hvis du søger en ekspert i diamantskæring, diamantboring og slibning af beton – Vi har 30 års erfaring i branchen.​

Kontakt os for et gratis tilbud​

Hvad end du har brug for hjælp til diamantboring eller betonslibning, står vi klar 

til at udføre projektet.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Over 30 års erfaring i branchen

HJ DIAMANTSKÆRING A/S har i 30 år udført diamantboring, betonslibning og diamantskæring i høj kvalitet

Firmaet

HJ DIAMANTSKÆRING A/S​

Mollerupvej 18

7860 Spøttrup

Find vej

Kontakt os

Telefon: 23 43 65 16
E-mail: hjdiam@gmail.com

CVR: 28511485

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.