​Vi tilbyder diamantboring i alle typer materialer

HJ DIAMANTSKÆRING A/S tilbyder enhver form for borearbejde af huller i hårde materialer. Vi tager os af diamantboring til ventilation, emhætte, aftræk fra brændeovn og andre behov for gennemboring i vægge eller etageadskillelser. Vi udfører også professionel diamantboring ved renovering og omlægning.

Vi er beliggende i Spøttrup og vi udfører arbejde for både private og erhverv i Skive, Holstebro og andre steder i Midtjylland, Vestjylland eller Nordjylland.

​Specielt boreudstyr til borearbejde

Med vores højt specialiserede boreudstyr, som blandt andet består af et hydraulisk bor og et elektrisk bor, kan vi udføre borearbejde i alle materialer. Den pågældende diamantboring kan være mellem 30 og 750 mm i diameter.

Samarbejde på tværs af fag

Vi har stor erfaring i at samarbejde på tværs af fag, da vores borearbejde sædvanligvis indgår i en proces, hvor andre fagområder løser deres del af opgaven. 

Det er en stor fordel for både os og for dig som kunde, at vi er med i processen på et tidligt tidspunkt, så den enkelte diamantboring kan udføres på et hensigtsmæssigt tidspunkt.

Mere end 30 års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring med diamantboring, og vores medarbejdere er specialister inden for deres fag. Vi løser alle opgaver med diamantboring – ingen opgaver er for små eller for store, og vi lægger vægt på, at udføre vores arbejde grundigt og ordentligt, uanset opgavens omfang.

Kontakt os for at høre mere om diamantboring

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om diamantboring, priser m.m. er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 23 43 65 16 eller skrive en mail på hjdiam@gmail.com. Så vender vil tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os for et gratis tilbud​

Hvad end du har brug for hjælp til diamantboring eller betonslibning, står vi klar 

til at udføre projektet.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Over 30 års erfaring i branchen

HJ DIAMANTSKÆRING A/S har i 30 år udført diamantboring, betonslibning og diamantskæring i høj kvalitet

Firmaet

HJ DIAMANTSKÆRING A/S​

Mollerupvej 18

7860 Spøttrup

Find vej

Kontakt os

Telefon: 23 43 65 16
E-mail: hjdiam@gmail.com

CVR: 28511485

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.