​Vi har mere end 30 års erfaring med betonslibning

Hos HJ DIAMANTSKÆRING A/S har vi mere end 30 års erfaring med betonslibning og slibning af betongulve. Med højt specialiserede maskiner og professionelle medarbejdere, hjælper vi kunder i industrien, offentlige institutioner og det private område med alle typer opgaver omhandlende betonslibning. Læs mere om os her.

Vi er beliggende i Spøttrup, men vi hjælper dig gerne uanset om du kommer fra Skive, Holstebro eller et andet sted i Midtjylland, Vestjylland eller Nordjylland.

Specialudstyr til slibning af betongulve

Slibning af betongulve foretages med diamantsegmenter med en gulvslibemaskine. Derfor betegner vi processen diamantslibning. Til opgaven har vi højt specialiseret udstyr, som efterlader gulvet med en blank, slidstærk og smudsafvisende overflade. Graden af slibning og polering kan tilpasses det enkelte projekt

Et smukt slebet betongulv

I forbindelse med vedligeholdelse, reparation og slibning af betongulve foretager vi en betonslibning, så alle ujævnheder og skader er fjernet, og fladen er jævn og glat. Når betonen er slebet, er der ikke brug for yderligere belægning. Betonen vil stå smuk, glat og stærk i sig selv. Der er dog altid mulighed for at tilføje andre belægninger, når den rene beton ikke passer ind i omgivelserne eller til formålet,

Hvis vores betonslibning af gulve indgår som led i en proces, hvor gulvet efterfølgende skal have en belægning, sørger vi naturligvis for, at betonslibningen er tilegnet den pågældende belægning. HJ DIAMANTSKÆRING A/S samarbejder gerne med øvrige leverandører i processen.

Der er mange fordele ved en betonslibning. Et flot slebet betongulv bidrager til et godt indeklima, fordi det ikke samler støv og snavs. Samtidig er den løbende vedligeholdelse og rengøring helt fri for kemikalier.

Vi løser opgaven med betonslibning fra start til slut, uanset udgangspunktet, og vi lægger stor vægt på en høj kvalitet i det færdige resultat. Betonslibning er velegnet til alle overflader som gulve, vægge, trapper og dekorative betonkonstruktioner. En smuk blank beton tager sig godt ud i mange typer bygninger – fra industri til café, fra supermarked til showroom og den private bolig.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 23 43 65 16, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en konkret slibning af betongulve eller opgave med betonslibning. Vi har beliggenhed i Spøttrup nær Århus i Midtjylland, Vestjylland eller Nordjylland, men vi kører meget gerne ud til kunder i mange andre områder.​

Kontakt os for et gratis tilbud​

Hvad end du har brug for hjælp til diamantboring eller betonslibning, står vi klar 

til at udføre projektet.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Over 30 års erfaring i branchen

HJ DIAMANTSKÆRING A/S har i 30 år udført diamantboring, betonslibning og diamantskæring i høj kvalitet

Firmaet

HJ DIAMANTSKÆRING A/S​

Mollerupvej 18

7860 Spøttrup

Find vej

Kontakt os

Telefon: 23 43 65 16
E-mail: hjdiam@gmail.com

CVR: 28511485

Kreditværdighed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.